Het beeldende werk van Gaby is niet alleen onder te verdelen in monumentale kunst, glas-in-lood, schilderijen, tekeningen, schetsen, digitale kunst en objecten, maar ook in diverse periodes.

Zo is er de periode voor de academietijd, de academietijd zelf en de diverse periodes daarna. Begonnen als monumentaal kunstenaar komt als snel het schilderen. Van magisch realisme naar lyrische abstractie. Gaby blijft zich ontwikkelen, het werk vernieuwt voortdurend in vorm en techniek. Wat blijft is het onderwerp – haar visie op de vergankelijkheid, die als een rode draad door al haar werk loopt. We vinden dit ook terug in haar digitale kunst, vanaf de jaren 2010. Zelf typeert Gaby haar levenswijze als volgt:

‘Ik leef altijd met een gevoel van heimwee naar gisteren (wat geweest is en nooit meer terug komt),

naar morgen (nieuwsgierigheid wat de dag van morgen geeft), met de enige zekerheid van dit moment’.

Naam anbi:

K.v.K.: